Hverdag · Uncategorized

Vær et øre

I dag forteller jeg litt om instagram-profilen jeg har laget til å skrive om andres bøker. Det er en konto der jeg forteller og viser frem det jeg leser. Flere bilder mens jeg sitter med bøkene, og små tanker og utdrag fra anmeldelsene jeg poster her på bloggen min. Jeg ønsker å være en stemme for forfattere og forlag som gjør lesing til en fin interesse å holde på med – både for kreativiteten og kunnskapstørsten.

Til den stemmen
, håper jeg at jeg får noen ører (følgere). Derfor deler jeg navnelappen så du kan begynne å følge profilen min, siden det kan bli litt vanskelig å fortelle alt om bøkene i bloggen. Her i bloggen vil jeg i hovedsak lage omtaler når det gjelder litteraturen, som før. Velkommen til min bookstagram for småsnakk med bokbilder, mellom linjene 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s