anoreksia nevrosa · Hverdag

Gå forbi

Jeg forlater livet. Ofte. Jeg forsaker maten. Jeg spiser «næring» på resept, slik at jeg ikke går ned i vekt, men jeg tar ikke del i det fine med å samles rundt et måltid. Feire. Sette meg på kafé med en venninne. Jeg bare går forbi.

Det betyr ikke at
jeg ikke får med meg hva jeg går forbi. Jeg puster inn luktene, observerer kroppene som venter på et måltid, eller de som konverserer over to fat. Jeg balanserer meg forbi, som en kelner. Eller en fugl, som Odd Børretzen skildret kelneren som.

Jeg tenker mye på
hva andre spiser til middag. Det som folk sier er så uinteressant og ikke skjønner hvorfor folk legger ut på Insta og Facebook. Hva naboen har til middag liksom. Jeg synes det er kjempeinteressant!

Så, hver dag, når jeg
og personalet går tur, spør jeg hva de har til middag og hva de har med som niste, mens vi går forbi hus som lukter middag, kanskje lapskaus. Det er høst rundt om og forbi.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s