samfunn · tilleggsvansker

Det kunne vært bedre

«Sjøl om alt sikkert kunne vært bedre

Og det alltid stier som sikkert er breiere

Tør jeg bare ikke gi opp å gå

Sjøl om nettene kunne gått fortere

Og det alltid finns veier som virker litt kortere

Er det uansett vi som står fast nå

Og du og jeg har alltid vært like små»

Fra Trygve Skau sin sangtekst Like små

Jeg limte like så godt inn et refreng. Håper Trygve syns det er ålreit. Et refreng som taler til meg. Jeg tør ikke å gi opp å gå, min vei. For selv om det kunne vært bedre, så er det her jeg er og her jeg står fast. Inni meg selv. Og det er så godt at vi har en dikter og musiker som evner å sette ord på følelser. Det gjør samfunnet rikere. Vi er i bevegelse.

En kommentar om “Det kunne vært bedre

  1. Åååååh 🙂 Takk 🙂 … Du er Flott Kvinne … Vi diskuterte om du var Pen, du sa oppriktig ikke det, men for meg er DU fantastisk og jeg kunne tenkt meg å være beæret av å være din venn, og jeg lurer på; er du virkelig så stygg du viser oss du er er? Nei du er vakker. Jeg vet du er en jeg kan åpne meg opp for i en kald Nordlig Klima som en Blomst i en betong sprekk. Uten ditt støe blikk er jeg ikke en blomst.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s