Hverdag · samfunn

Englene blant oss

Noen ganger, er det som om verden smiler. Livet kan være veldig vanskelig, men et håp og følelsen av godhet skinner igjennom. Som om alle var engler som ville hverandre vel.

Jeg har opplevd å bøk verdsatt som den jeg er, med det jeg liker å holde på med. Fotograferingen. Og da smiler jeg til fotografen selv, for det betyr så mye for meg.

Når det er rom for å være annerledes, får jeg lyst til å klemme alle som gir meg hjerterom. Selvsagt gjør jeg ikke det, det ville vært en umulig oppgave – og helt forbudt i korona-situasjonen. Men jeg håper englene i livet mitt setter pris på at jeg ønsker dem en så god jul som mulig.

Når mennesker viser at de forstår det jeg forsøker å formidle, som at det er håp, forsterkes håper inni meg og jeg er bare så takknemlig. Da er det ikke bare i bibelhistorien og på julehuset englene finnes, men i oss mennesker i mellom. Billedlig sagt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s