asperger syndrom · film · samfunn

Light up blue (bevisstgjøring rundt autisme)

April er måneden man lyser opp kjente bygg i blått for å gjøre folk bevisste på autisme. Markeringen er en fin ting synes jeg, men jeg synes også deter flott med ting enkeltpersoner gjør for å lære om mennesker som er annerledes enn seg selv. En venninne sendte meg en film hun hadde sett på YouTube, som hun syntes var fin, der YouTube-eren brukte «en dag» med autistiske mennesker.

Det gjorde meg takknemlig, det at noen engasjerer seg nok til å se nettopp slike informative filmer om autismespekteret, og så mye at hun delte opplevelsen med meg. Ydmykt så jeg filmen, som du finer linken til under her. I filmen intervjues flere mennesker på spekteret, og de snakker på en måte som er lettfattelig og fengende. Jeg ble også interessert og inspirert, selv om informasjonen ikke var ny for meg. Ønsker alle fine dager igjen av denne måneden, der søkelyset har ligget litt på autisme. Selv markerer jeg det lite, jeg er jo meg hele året, men jeg nyter at det er varmere i lufta og at jeg kan være ute og pusle med fotointeressen min.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s