Hverdag · samfunn

Barn av regnbuen

Jeg er en skeptiker, og litt konservativ. Noen tar meg for å være rasist, når jeg er utrygg på mennesker fra andre kulturer. Men jeg er ikke usikker på dem fordi de for eksempel har en annen hudfarge. Jeg er bare generelt usikker på andre mennesker, at de har en annen innpakning eller spiser annen mat, gjør bare at jeg har mer å lære. Og jeg lærer gjerne!

Jeg liker mangfold
. Jeg liker veldig godt mennesker som har utfordringer, det gir dem en dybde og en livserfaring man kan lære av. De er ofte også mer ydmyke, enn de som har surfet gjennom livet. Og «surferne» kan det skje noe med en gang, og da kan de ha veldig god støtte i å kjenne disse menneskene.

Jeg er glad i sangen Barn av regnbuen. Jeg tror det er en sang som kommer til å være viktig til alle tider. Selv om de fleste barn nå, er vant til å møte mennesker fra ulike land, er det ikke full integrering. Jeg vil male alle fargene inn, sette oss i en ramme og være en fantastisk kunstutstling.

Mennesker er kunstverk
. Vi må ta vare på dem, restaurere når de blir skadet og beskytte mot kulde og sol. Jeg har lært litt interessant om dette med at også mørke mennesker kan bli solbrente. Selv om de ikke blir lyserosa som julegrisen (og meg), kan de bli skadd så vidt jeg forstår. Så alle må tas hensyn til.

Jeg tok dette bildet
av årets lam, og la inn litt farger fra regnbuen i redigeringen. Disse nyfødte «barna», som får meg til å smile og verdsette naturen, livet og livets gang.

Ås 15. mai 2021
Reklame

En kommentar om “Barn av regnbuen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s