Funksjonsnivå · Hverdag

Kom arbeidslyst…

...sier et ordtak, og fortsetter med treng deg på så skal du motstand finne. Men her er ikke motstand, her er glede. For jeg liker jobben min, og i dag begynte arbeidsåret 2022. Det føles ikke motstrøms, men medstrøms, og elva synger i hodet mitt.

Ikke alle med mine utfordringer, har overskudd til å arbeide. Jeg er takknemlig for at jeg har glede av å jobbe, og at det finnes en arbeidsplass (eller flere) som har bruk for mine kompetanse. Innlegget fortsetter under bilde.

Så, hva kan en person med Asperger syndrom? Det de fleste kan. Og det er litt fint å se, at man ikke bare er «crazy» eller «funksjonsnedsatt.» Noen begrensninger har jeg og noen styrker har jeg. Som andre mennesker. Arbeidsplasen får meg til å føle meg som et menneske.

Som arbeidstaker har jeg grått noen ganger, når jeg har følt meg feil, men 99 prosent av tiden ha jeg følt det verdifullt og veldig godt å være ansatt. Nå får jeg se hva året bringer, men jeg skal i alle fall bringe med meg arbeidslysten og gleden, og jeg er glad i dag. Jeg har fått treffe igjen kollegaer. Jeg er kanskje ikke den aler beste på sosiale relasjoner, men jeg er glad i andre mennesker. Jeg også. Og, jeg setter pris på dem.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s