Hverdag · skriving · tilleggsvansker

Sorgfugl (ordlek-glede)

Jeg har mange gleder i livet mitt. Noen tenker kanskje at jeg med mine utfordringer har mange tunge tanker likevel. Men jeg har også et veldig rikt tankeliv, og det kommer også positive tanker til gode. Innlegget fortsetter under sorgfuglen.

Jeg leker mye, med bilder og ord. Jeg assosierer ut fra noe, og får noe nytt tilbake. Sorgfull blir sorgfugl og jeg kvitrer på tastaturet. Sånne små gleder, ja for meg er det gleder, drar jeg nytte av i skrivingen min. Tekster som ville vært for triste og tunge å lese for andre om jeg ikke hadde humoren min med, får et lystig løft. Ikke så høyt løft at budskapet forstyrres, men nok til at man ser nyansene. Tror jeg. Innlegget fortsetter under bildet.

Vi mennesker har jo sammensatte liv. Ingen har bare gode dager, og jeg har heller ikke bare dårlige dager heller ikke i de periodene jeg har eller har hatt det vanskeligere.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s