Hverdag

Drømmedyr

Jeg drømmer ganske mye i løpet av en natt. Men mest forvirrende er det de kveldene jeg sliten sovner tidligere, for eksempel halv elleve. Da våkner jeg gjerne rett og slett helt forvirret igjen litt før midnatt, og vet nesten ikke opp eller ned.

Kroppen føles også litt rar, slik som den kjennes for meg om jeg sover på dagen, derfor noe jeg ikke gjør, hehe. Jeg er liksom litt kvalm og uvel som en malplassert midnattssol. Innlegget fortsetter under bildet.

Men drømmene, de kan også gi en noe. Jeg kan få inspirasjon til skriving fikk jeg tips om, og har åpnet meg en liten notatbok jeg har ved sengekanten jeg kan skrive i når jeg våkner i løpet av søvnperioden.

Noen drømmer er store, skremmende. Andre er små, har med seg de aller minste detaljer for hverdagen – og gjør detaljene til fokuspunkter. Og det er jo litt sånn hjernen min fungerer i våken tilstand også, ser ikke helheten for bare detaljer, skogen for bare trær, skjønner du tegningen som bare består av detaljer…

Reklame

En kommentar om “Drømmedyr

  1. Tilbaketråkk: Drømmedyr 2: draumedyr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s