Hverdag · samfunn

Hva går alle penga til? (litt humor i hverdagen)

Når man snakker om strømpriser og slike ting, er det jo mange som har vært bekymret i de siste månedene. Og det er ikke til å le av. Men i alvoret, prøver jeg meg litt med skråblikket mitt. Når jeg fotograferer, oppdager jeg ting som kan være litt morsomme. Dette bildet, tatt søndag morgen den 27. mars i Oslo, viser to ting pengene mine går til: Pepsi Max og strøm. Og det syns jeg var litt morsomt jeg, det «unødvendige» mot det nødvendige, som begge deler holder meg gående, så jeg satte skråblikk og fokuserte på det med mobilen. God helg (latter forlenger livet)!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s