Hverdag · skriving · sosialt

Game of Shadows

Livet er av og til ganske svarthvitt. For meg. Jeg har sånn tankegang med enten eller. Samtidig som når jeg er trygg, ser et hav av nyanser og kan leke med dem. Jeg tryller med tanker, tryller med ord, jeg blir: skrift.

Noen ganger er det blindeskrift som ingen klarer tyde, helt. Kanskje opplever de det likevel som kunst, og kan få NOE ut av det, selv om de ikke har mitt blikk. På verden, på livet. Innlegget fortsetter under bildet.

Huske på lekeplass ved Østensjøvannet, Oslo, 18. juni 2022

Når jeg leker sånn med livet eller ordene, er det et slags sjansespill og skyggespill. Bak lurer skygger, de kan true meg, som tordenskyer. Men de kan også veve vakre mønster, noe å navigere rundt. Gi meg møter, med mennesker, vi samhandler?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s