Funksjonsnivå · Hverdag

Smykke seg, sminke seg (i alle fall gre håret)

Det er ikke alltid det er så lett for meg å være topp stelt. Jeg er ikke god på å sminke meg. Og jeg ønsker kanskje ikke fokuset heller. Men noen ganger er det fint å føle seg litt fresh.

Det kan være små detaljer som gjør hele bildet for meg. Som å ta på litt neglelakk en dag. Litt leppestift på munnen en annen dag, kysser ordene. Og kanskje et smykke med symbolverdi, jeg har for eksempel en rekke charms – fra puslespillbrikker til sneakers. Jeg har på bildet her firkløver og en rosa rev, for fine revestreker. (Innlegget fortsetter under.)

Jeg prøver i alle fall alltid å ha håret mitt slik jeg tenker at er en del av meg. Flettene rammer inn ansiktet, gir meg feste.

Det betyr ikke at jeg styrer med håret hver dag, men at jeg velger frisyre som holder noen dager ofte. Og jeg bruker hårstrikker som jeg syns er fine, ønsker meg kanskje noen nye strikker eller hårspenner.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s