anoreksia nevrosa · Hverdag

REAListisk kransekake

Med en spiseforstyrrelse, er det ikke alltid man kan spise kake. Med mitt sykdomsbilde, spiser jeg aldri kake. Men jeg spiser med øynene og ørene. Jeg leser og jeg snakker med andre om det de skal spise, hygge seg med. Det blir hyggelig for meg, når jeg vet at de har det bra med det. Det som jeg ikke gir meg selv lov til. Da blir hverdagen en liten fest.

Da jeg så disse blomstene
, tenkte jeg på kake i etasjer, mest av alt kransekaken. Og når jeg skriver om dette i dag, tenker jeg også på en roman jeg vil anbefale alle som liker god skrivekunst og litterære bilder: Å spise blomster til frokost av Synne Sun Løes. Boka er også om psykiatri. Det er en liten, viktig, sterk og søt perle av en bok. Den bor i meg, der blomster gror.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s