asperger syndrom · tilleggsvansker

Kurs 10. mai – gjør det mulig!

Spiss arrangerer kurs om psykiske vansker sammen med Asperger syndrom 10. mai i Oslo. Kurset blir holdt i Frysjaveien 33b (3. etg). JEG skal holde foredrag. Men dette blir bare mulig om nok melder seg på.

«Vi» har bare fire påmeldt. Er det bare fire der ute som vil lære mer om angst, depresjoner, spiseforstyrrelser, personlighetsforstyrrelser, selvskading og alt dette som kan ramme personer som befinner seg på autismespekteret?

Vi er utsatte individer, og ingen av oss er like. Se og hør oss før det er for sent. Så lenge det er liv er det håp, det har jeg lært av pappaen min og 10. mai kommer jeg for jeg håper jeg kan få stå foran deg og fortelle om hvordan det er å være meg: – En liten dame på 32 med styrker, evner og begrensinger utenom det vanlige. Jeg blir aldri A4 så boka mi er i A5. Vil du komme?

Les mer om kurset og meld deg evt. på her. Påmeldingsfrist er 29. april.

Reklame

5 kommentarer om “Kurs 10. mai – gjør det mulig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s