tilleggsvansker · Uncategorized

10 ting som minner om sommer kommer

Jeg ble inspirert av sommerlisten til Marthe på Livets rose og nå begynner ferien for mange. Jeg ville lage min egen liste, men en hverdag på sykehus med anoreksia setter noen begrensninger for hva jeg kommer til å gjennomføre. Derfor ville jeg heller lage en liste om hva som minner meg om sommer, hva sommer var før og som jeg med glede tenker på. 

– Å sitte på svalberget med is i magen
– Å slikke på huden og kjenne at den smaker salt fra sjøen
– Få sjøsprøyt i ansiktet
– Skrelle reker på terrassen akkurat litt saktere enn mamma og pappa
– Se barn fange krabber, betrakte menneskelige og sjøens skapninger
– Gå i bikini og søke skygge under parasoll
– Kjøpe micro-popcorn i kiosken på badestranda for 15 kroner
– Gå i Adidas-slipperser med sokker i (jeg har alltid sokker i sandalene mine)
– Sitte på dekk mens pappa gir bånn gass
– Grille på litt for sterk varme så pølsene blir svarte mens vepsen svirrer late

parasoll6

Jeg har god hukommelse og er rikt minne. Ingen evner å ta det helt i fra meg, selv med låste dører eller elektrosjokk. Jeg har vært gjennom masse behandling, men de fine minnene står ved lag. Jeg er evig takknemlig, både for dem og de menneskene som hver dag gjør så jeg får flest mulig sånne øyeblikk – også i sommer. 

Reklame

10 kommentarer om “10 ting som minner om sommer kommer

  1. Et av mine beste sommerminner er fra hagen til mamma og pappa. Vi spiste kokt ørret, med poteter, agurksalat og rømme til. Helt stille…..til naboens plenklipper begynte å bråke. Da skal det noe til å høre gresshopper og fugler som kvitrer 😂 Det skjedde ofte da når ørret stod på menyen 🙂

    Herlig innlegg, Helene !

    Likt av 1 person

  2. I remember summers in the garden, climbing the apple trees, or riding a bike when the lane outside was quiet. There were less cars then, so it was safe. I think my aspergers must have been evident, as I liked doing the same things, my sister called boring! Sometimes we went to a beach, I only liked being in the water, I was less keen on sand. Or we would pick strawberries in the fields, then make jam and strawberry cake, with my mother.

    Thank you for sharing your summer memories, Helene. I have missed your blog for a few days and I’ve been reading them in the wrong order, so I asked about your summer on another blog. Apologies xx

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s