asperger syndrom · Funksjonsnivå · tilleggsvansker

Et liv i forandring

Det er rart det der, det at på den ene siden er noe kronisk og vil være med meg hele livet, mens noe kanskje går over (til noe annet) gjennom forandring.

På den annen side er det meste av forandring vanskelig for mange med Asperger syndrom. Jeg og flere med meg går likevel tilbake til den ene side og fortsetter på tross av den andre side, å strekke oss mot et bedre «jeg» og derpå en bedre tilværelse for oss og de som er sammen med oss.

Vi er ikke håpløse tilfeller. Det betyr ikke at jeg noen gang blir A4. Men jeg kan endre meg noe og fortsatt være meg – om du har takhøyde og is i magen.

Knopp blir snart blomst. Canon 100 mm macro L-serie.

Jeg smiler og tenker på Diplom-is, late sommerdager og saltvann opp til halsen. Sånn er det å leve med et kreativt sinn som mange med Asperger syndrom har. De av oss assosierer og tolker, lager kunst ut av ingenting og lever med mange ideer i hodet. Velkommen til meg.

Reklame

4 kommentarer om “Et liv i forandring

  1. Jeg ser hodet ditt stikker opp av vannet, mens du prøver å spise isen uten at den skal bli våt. Jeg smiler og vinker til deg. Du vinker tilbake, men glemmer isen. Den dupper avgårde i de små bølgene, og vi må le…;)

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s