asperger syndrom · tilleggsvansker · Uncategorized

10 ting jeg ikke tenker på i juli

 1. Julebrus. (Det er ikke høytid.)
 2. Kontorarbeid. (Hvis jeg hadde det, ville kontordøra vært låst, fellesferien trår til i dag og jeg gir mentalt sjefen på avdelingen et spark bak.)
 3. NAV. (Alt går helt automatisk, smertefritt og lindrende som after sun på solvarm hud. Noen systemer tar ikke fri.)
 4. Ferie. (Det har jeg ikke, og jeg trenger ikke huske verken pass eller billett.)
 5. Fotball og mulige nedrykk. (Det er «våpenhvile» i tippeligaen.)
 6. Politikk. (Valgkampen har også pause.)
 7. Aviser. (De skriver bare om været og annet agurknytt jeg kan utenat.)
 8. Grillmat. (Anoreksien min tar avstand.)
 9. Is. (Samme som over og vi har status que.)
 10. Bikinikroppen. (Den skal ikke gå på en strand.)

Dette var kanskje litt utradisjonelt. Men la meg for Guds skyld være utradisjonell da, svikte issalget og drite i utepils. Det er ikke alle som lever sommeren helt ut, men som likevel kan ha det gøy. Som å sitte å skrive lister, regne ut tilbud på etterspørsel fra folk som vet jeg er oppdatert og fotografere ting/gjenstander i stedet for solblide, sommerbrune folk flest.

«Sommer så klart det er sånn vi vil ha det.»
Reklame

En kommentar om “10 ting jeg ikke tenker på i juli

 1. Det er fint at mennesker kan leve sommeren sin på ulike måter, synes jeg. Ønsker deg en så fin sommer som mulig, med både sol, regn og forhåpentligvis en og annen regnbue. Her i Namdalen er alle tre et sikkerstikk, selv om regnet dominerer sommermånedene.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s