asperger syndrom · spesialinteresser · tilleggsvansker · Uncategorized

Velkommen til litteraturhuset

Jeg har gleden av å invitere deg til litteraturhuset i Oslo torsdag 7. september klokken 15-17, for å høre om boka mi «Dømt til å (over)leve.» Det kommer mange kloke stemmer og jeg skal selv (som kanskje ikke er like klok) være der, lese litt og stemple signaturen min i boka mi.

Vil du eie boka mi 
vil jeg stå i hylla di 
og holde et øye med deg
blunke og smile skjevt

P.S Det vil også være mulig å kjøpe fire (kun fire) av illustrasjonsfotoene fra boka på metallplate. Format: 20 x 30 cm. Ta med kontanter eller bruk Vipps (verdi pr. bilde er 500 kr) hvis du er interessert i et av disse.

P.S.2 hvis du ikke kan komme, men ønsker et eksemplar av boka kan du bestille den her. 

6 kommentarer om “Velkommen til litteraturhuset

 1. Jeg har lyst til å være der…Det blir sikkert masse mennesker, sånn at vi får sikkert ikke hilst påhverandre! Men hvis jeg får det til så finnes jeg i salen 🙂 Jeg kikka på «baksida» av boka di, enten du tror det eller ikke, så er du en ressurs her i denne vanskelig verden 🙂 Og jeg skulle ønske at vi hadde bodd nær hverandre, og kunne møttes av og til. For å sitte på en benk og prate, eller gå sammen og finne motiver for fotografering !
  Jeg heier på deg ❤ ❤ ❤

  Likt av 1 person

 2. Skulle så gjerne vært der denne dagen, men jeg er for langt unna.
  Ønsker deg masse lykke til.
  Klem til deg.
  Skal bestille boken og ville så gjerne hatt signaturen din i den.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s