asperger syndrom · Funksjonsnivå · sosialt

Mennesker endrer av og til utseende

Dette er en viktig del av å forstå sammenhenger. Når man ser detaljer før man ser helheten, kan det være ganske forvirrende når noen endrer på utseendet sitt. De blir jo plutselig til fremmede utseendemessig, men følger eksempelvis legens kalender og timeplan (om det er legen som har fornyet seg). Legen min varslet personalet om at han hadde klippet seg, slik at jeg ikke skulle få sjokk. (Jeg savner den legen.)

blueart3BLOGG
Dukke av Irrealdoll. Faceup av Martine.

Jeg jobber med detaljer når jeg fotograferer. Noen ganger er det blomster og bier, andre ganger dukker. Denne på bildet har nettopp fått seg ny ansiktsmaling og ble født på ny. Jeg gir liv til den gjennom å fotografere. Sånn er det med mennesker også for meg, de blir litt nye og jeg må lære meg å kjenne dem på nytt hvis de har ny hårfrisyre eller anlagt skjegg. Da er det veldig trygt å ha det samme fotoutstyret å forevige dem med.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s