Hverdag · sosialt · Uncategorized

Fem app-er jeg liker

  1. Spotify – musikk overalt
  2. Pinterest – ideer og inspirasjon
  3. Wish – shopping og valuta for pengene
  4. Snapseed – for enkel bilderedigering
  5. WordPress – for å blogge på farten

I tillegg bruker jeg Messenger og Facebook flittig. De hjelper meg å være sosial, selv når jeg tilsynelatende trekker meg tilbake i hjørnet av lokalet. Jeg har forresten funnet ut at å være tilbakeholden, er et trekk som kan minne om sjenanse – og det er sosialt akseptert! Jeg trykker på «like» på Facebook og aksepterer noen jeg også.

whatsapp
Modell: Dukke fra Irrealdoll.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s