Funksjonsnivå · Hverdag · samfunn

Overwhelming or coping

I dag skal jeg skrive om to ting jeg har opplevd med meg selv, og begge deler like sterkt.

1. Jeg måtte i noen år skjerme meg selv fra nyhetsbildet, fordi det ble for mye for meg og jeg følte skyld og var redd jeg hadde forårsaket en rekke kriminalitet i for eksempel Oslo. Jeg klarte ikke forholde meg til nyhetene på radio eller tv, og skrudde ofte av eller satt på skjermet enhet på sykehuset.

2. Deretter, kom behovet for å vite igjen. Og nå følger jeg ganske godt med i nyhetsbildet. Når jeg vet, er det ikke usikkerhetsmomentet «what if». Derfor ser jeg nyheter på tv hver dag. Jeg følger med på pressekonferanser og nyhetssendinger i radioen. Jeg føler at det er slik jeg kan takle å være en del av samfunnet.

Reklame

En kommentar om “Overwhelming or coping

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s