asperger syndrom · Funksjonsnivå · Hverdag · tilleggsvansker

Korona gjør at jeg ikke kan ha oppfølgingen jeg trenger

I dag ble alt snudd på hodet. Jeg hadde en time på sykehuset, som ble avlyst fordi legen var syk. Såvidt jeg forstod. Jeg fikk ny time allerede i morgen, og vi endret planene, jeg avbestilte pasientreiser-drosjen og sykehuset bestilte ny til i morgen.

Så fikk jeg ny oppringing et par timer senere. Det var et problem. Med pasientreiser i drosjen, var det pga. korona nå bare tillatt med én ledsager. Så i morgen må jeg som egentlig har behov for to må reise med en. Nå er jeg så sykt stresset og utilpass og lei meg at jeg knapt vet opp eller ned på noe.

Reklame

En kommentar om “Korona gjør at jeg ikke kan ha oppfølgingen jeg trenger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s