Hverdag · samfunn · tilleggsvansker

UbeTINGet kjærlighet, for eksempel

Det er mye vi gjør på betingelse av noe. Vi gjør det bare dersom noe blir slik eller slik. Andre ting gjør vi kanskje ubetinget, som å elske noen, men også der har vi ofte noen krav da. Om gjensidig respekt for eksempel.

Jeg har vært ved tinghuset noen ganger selv. Saken min ble prøvet for noen/en del år siden. Resultatet ble at jeg måtte leve, enda jeg ville dø.

Når ting har gått som det har gått, så er jeg uansett litt glad for at jeg er til enda. Og jeg har mange å takke for det! Leger og psykiatere som ikke gav opp, familie som aldri vil finne på å gi meg opp den dag i dag, utrolig nok for meg, mennesker som forstod autismen, mennesker som tror på meg, mennesker som synes skrivingen min har noe for seg, og nå også en arbeidsplass å gå til som viser meg at jeg duger til noe.

Det vil jeg si ubetinget takk for. Alt sammen. Også de dagene jeg ønsker å gi opp alt. Noen ting er gode, noen ting ender godt – og godt er det.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s