asperger syndrom · sosialt · tilleggsvansker

Skitt la gå

Det er ikke alle dager som er like fine. Eller alle mennesker som er like fintfølende eller ålreite å omgås, det kan bli forviklinger og misforståelser og drama, er vi Queen? Uansett, jeg prøver å legge vekk det dumme folk sier og gjør noen ganger. For de har gått fra de ordene, er ikke fast ved dem nødvendigvis, og da er det dumt om jeg knuger på dem og ikke klarer kommunisere og forholde meg til menneskene, pga dette kanskje dumme utsagnet eller upassende oppførselen deres.

Det betyr ikke at jeg glemmer. Men det betyr at jeg får ha en liten kvote for dem da, der jeg tåler at det ikke går helt på skinner. Folk er ikke vant til å kommunisere så detaljert som meg. Det betyr ikke at de mener å være ufine eller sårende selv om de ordlegger seg «feil» i mine ører.

Men om jeg lar litt av skitten gå, er det viktig at det også blir verdsatt kanskje. At de kan være litt fornøyde de også, med at vi legger bak oss og går videre. Jeg vet ikke, er det realistisk? Eller forstår de ikke, at det gikk galt i det hele tatt?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s