Hverdag · sosialt · tilleggsvansker

Min mann

Jeg bestiller ofte apotek-ordrene mine på nett, og får levert næringsmidler og medisiner på døra. Da er det stort sett Portnerbuddy som ringer på, og en høflig og effektiv mann står i døra. Jeg har nå møtt ganske mange, og alle er «min mann» – de er effektive, enkle og gode å kommunisere med, og jeg kan stole på at de kommer i avtalt tidsrom.

I tillegg til at det er godt å slippe å vente litt i usikkerhet på når varene er klare i apoteket og så reise og hente, er det faktisk godt å ha denne kommunikasjonen i hverdagen, noen ganger i måneden, hjemme hos meg. Vi samhandler bra og alt kommer trygt i hus, også uten at den skjøre ryggen min må ut å bære. Jeg får hjelp av personalet mitt når vi er på det fysiske apoteket også, men det kjennes godt å ikke måtte belaste andre med dette vi trenger for at jeg skal kunne følge opp den nødvendige behandlingen – og livsoppholdet.

Jeg er her, det ringer på døra eller via telefonen, jeg åpner utgangsdøra og takker og ønsker en god kveld, eller jul, påske eller helg – hva enn som måtte passe! Jeg føler at jeg passer litt inn da, i den tilmålte varigheten av sosial interaksjon mellom meg og «samfunnets sendebud». Jeg syns det er fint. Takk for det du utfører i service-yrket ditt, for at du er «min mann».

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s